Grzanki Skorpor z szynką Prosciutto i dodatkami

Letnie śniadanie, czyli grzanki Skorpor z szynką Prosciutto i świeżymi warzywami. Szybko, smacznie, zdrowo i chrupiąco.

Grzanki Skorpor z szynką Prosciutto i dodatkami 

SKŁADNIKI:
- grzanki Skorpor MAMUT
- 2 jajka
- sałata
- pomidor
- szynka Prosciutto
- masło
- przyprawy (sól, pieprz do smaku)

Na początek jajka: na rozgrzaną patelnię wrzucamy odrobinę masła, gdy się roztopi, wrzucamy jajka wraz solą i pieprzem i mieszamy tak by wyszła lekka jajecznica. Nasze chlebki smarujemy cienką warstwą masła i kolejno kładziemy: sałatę, szynkę, pomidor oraz jajecznicę. Całość możemy spokojnie podawać na śniadanie lub jako przekąska.

Porcje:  około 10 sztuk

SMACZNEGO!

Brak komentarzy:

Zostawiając komentarz na blogu, wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez system komentarzy zgodnie z jego polityką prywatności.

Obsługiwane przez usługę Blogger.