Grzanki Skorpor z szynką Prosciutto i dodatkami
Grzanki Skorpor z szynką Prosciutto i dodatkami
SKŁADNIKI:
- grzanki Skorpor MAMUT
- 2 jajka
- sałata
- pomidor
- szynka Prosciutto
- masło
- przyprawy (sól, pieprz do smaku)
Na początek jajka: na rozgrzaną patelnię wrzucamy odrobinę masła, gdy
się roztopi, wrzucamy jajka wraz solą i pieprzem i mieszamy tak by wyszła lekka
jajecznica. Nasze chlebki smarujemy cienką warstwą masła i kolejno kładziemy:
sałatę, szynkę, pomidor oraz jajecznicę. Całość możemy spokojnie podawać na
śniadanie lub jako przekąska.
Porcje: około 10 sztuk
Brak komentarzy:
Zostawiając komentarz na blogu, wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez system komentarzy zgodnie z jego polityką prywatności.